Op zoek naar:
Zoekterm(en)

Zoekwijze
Maximumprijs
€ 
Categorie

Merk
Zoeken
69abb53b70a0ec5d6fabd56cacc7b13c.jpg


Vibrator kopen?

Een vibrator is een trillend seksspeeltje dat voornamelijk door vrouwen – alleen of samen met hun partner – gebruikt wordt. Het speeltje is op vele manieren te gebruiken maar wordt meestal gebruikt om de gevoelige plekjes zoals de G-spot, de anus of de clitoris te stimuleren.

Een vibrator is te verkrijgen in allerlei soorten, maten en vormen. De meeste werken op batterijen, andere (vaak duurdere en luxere uitvoeringen) worden geleverd met een adaptor of accu die je kunt opladen.

De vibrators die te verkrijgen zijn in onze webshop variëren ook in grootte, vorm en type materiaal. Zo zijn er vibrators van zacht ciliconen,  Jelly, plastic, latex, enzovoort. De meeste vibrators kunnen worden schoongemaakt met water en een beetje zeep, maar er zijn ook speciale sprays te verkrijgen om je speeltjes hygiënisch schoon te houden.

Waarvoor gebruik je het?

Een vibrator kan worden gebruikt om met trillingen de clitoris te stimuleren of door middel van penetratie de gehele vagina te stimuleren. De vibrator is een prima hulpmiddel om afwisseling in je seksleven aan te brengen. Een vibrator kan bij het voorspel helpen om lustgevoelens op te wekken en opgewonden te raken (bij zowel de vrouw als de man). Ook kan een vibrator worden gebruikt om tijdens de seks de clitoris te stimuleren. Hierdoor kan het uiteindelijk makkelijker zijn voor een vrouw om tijdens de seks tot een orgasme te komen. Veel vrouwen bereiken namelijk geen orgasme door alleen penetratie. Een vibrator is echter geen wondermiddel voor problemen met of tijdens de seks! Wanneer je een vibrator gebruikt, dan is het meestal prettiger als je dit doet in combinatie met een glijmiddel. Een vibrator kan naast je eigen partner een prima aanvulling zijn.

Welke vibrator is het beste?

Wanneer je een vibrator uitzoekt, dan is het belangrijk om te letten op hoe en hoe snel je wilt dat de vibrator trilt. Er is veel variatie als het gaat om de bewegingssnelheid van een vibrator. De kracht van de trilling en de manieren waarop een vibrator trilt kunnen verschillen van licht tot sterk, normaal of pulserend. Het hangt van de gebruiker af wat iemand wel en niet prettig vindt.

Wanneer je voor het eerst een vibrator aanschaft, koop dan eerst een kleine (niet te dure) vibrator. Hiermee kun je alleen of samen ontdekken wat je wel en niet lekker vindt. Zo weet je bij een volgende aankoop beter wat je wilt, wat je wel en niet prettig vindt en waar je precies op moet letten.

Hier vind je diverse type vibrators:

Vibrator Anaal 
Vibrator G-Spot 
Vibrator Jelly 
Vibrator Klassiek 
Vibrator Mini 
Vibrator Realistisch 
Vibrator Sets 
Vibrator Speciaal 
Vibrator Tarzan 
Vibrator Waterdicht 
Vibrator XXL 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
- VIBRATOR kopen  - DILDO kopen - TRIL EITJE kopen - SEXY LINGERIE kopen

De waardering van www.Online-Erotiekwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 40 reviews.