Retour mogelijkheden en verzendkosten bij retourneren

 
Herroepingsrecht:
Bij de aankoop van producten heeft uw als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Na deze 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekeningNa aanmelding van een retour zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugbetalen, mits het product in goede orde is ontvangen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, zie ook onderstaande uitzonderingen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dit emailadres: info@online-erotiekwinkel.nl

Let op: u dient te allen tijde bij een retour een retourformulier in te vullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben krijgt u van ons per mail bericht, in deze mail staat tevens het retouradres waar de artikelen naar teruggestuurd kunnen worden. Pakketjes die zonder deze procedure retour worden gestuurd worden niet in behandeling genomen.

Uitzonderingen:
In de Algemene Voorwaarden bij Artikel 8, lid 2 staan enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht:

Artikelen welke niet geretourneerd kunnen worden zijn:
  • Condooms
  • Artikelen waarvan de sealingzegel is verbroken
  • Slips, strings, sets inclusief slip/string, shorts, kousen, bodystockings, catsuits, korrsetten, sexy jurkjes van doorschijnend materiaal, sexy speeltjes en andere artikelen bedoeld voor intiem lichamelijk gebruik, kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. 
     
  • DVD's, video's, elektronische apparatuur e.d. met een verzegeling, kunnen als deze verzegeling is verbroken niet worden geretourneerd.
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s indien de verpakking is geopend
  • Glijmiddelen en crèmes


Omruilen:
Omruilen is bij ons altijd mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop en met inachtneming van de hierboven genoemde uitzonderingen. Wanneer u een artikel wilt omruilen voor een andere kleur of maat dan worden er geen verzendkosten berekend, enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening
Wilt u het product omruilen voor een ander artikel dan zien wij dit als een nieuwe bestelling en worden opnieuw de reguliere verzendkosten in rekening gebracht, omruilen kan via het retourverzoekmail.

Defecten:
Mocht een artikel onverhoopt defect blijken te zijn neem dan direct contact op via het retourverzoekmail.  Omschrijf het defect zo duidelijk mogelijk en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op over de afhandeling van het defect.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.Online-Erotiekwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10

gebaseerd op 40 reviews. - VIBRATOR kopen  - DILDO kopen - TRIL EITJE kopen - SEXY LINGERIE kopen - WANDVIBRATOR kopen