Op zoek naar:
Zoekterm(en)

Zoekwijze
Maximumprijs
€ 
Categorie

Merk
Zoeken
69abb53b70a0ec5d6fabd56cacc7b13c.jpgEen klacht?


Klanttevredenheid is belangrijk bij Online-ErotiekWinkel.nl. We doen daarom ons uiterste best om een snelle en goede dienstverlening te bieden. Desondanks kan er natuurlijk altijd iets zijn waarover je niet tevreden bent. Wij willen dat graag van u weten zodat we tot een passende oplossing kunnen komen en onszelf kunnen verbeteren. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar  info@online-erotiekwinkel.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur

U kunt een email sturen naar info@online-erotiekwinkel.nl en we zullen deze binnen 2 werkdagen in behandeling nemen.

Voor klachten over bestelde producten kunt u terecht op de ruilen & retour pagina.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

- VIBRATOR kopen  - DILDO kopen - TRIL EITJE kopen - SEXY LINGERIE kopen

De waardering van www.Online-Erotiekwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 40 reviews.